Púder Nélkül

2011.10.14. 05:52

Összeesküvők: sokszor egymással patáliáznak az anyósjelöltek

Egyre jobban kezdenek forrni az indulatok az ÖsszeEsküvők című párkereső műsorban. Veszprém megyéből két anya-fia páros vesz részt a játékban: Kati mama és Marián Ajkáról, míg Ildi és fia, Norbi Veszprémből jelentkezett a valóságshow-ba.

Matolcsi Renáta

A TV2-n naponta látható műsorban tizenkét ifjú hölgy és hat fiatalember próbál párra lelni, ám hogy megismerkedésük ne legyen olyan egyszerű, megkapják felvigyázónak az anyósjelölteket. A kedves mamák nem is rejtik véka alá a véleményüket, sőt, gyakran előfordul, hogy egymással szállnak vitába. A játék több hétig tart, a szereplők ez alatt egy házban, elkülönítve élik mindennapjaikat, keverik kártyáikat, próbálnak barátkozni, vagy éppen megszabadulni attól a lakótárstól, aki nem szimpatikus a számukra.

Otthon a tévé előtt a családtagok kíváncsian figyelik, ki hogyan bírja az összezártságot, a fiúk vajon melyik lány mellett döntenek.
Ildi mama férje Kanyár Zoltán már kezd hozzászokni, hogy úton útfélen megszólítják, és a műsorról kérdezik. Neje egyáltalán nem konfliktuskereső típus, és fia, Norbi is úgy tűnik, megállapodni látszik egy lány, Nikó mellett.


- Nagy ismeretségi és baráti körrel rendelkezem, ezért sokan érdeklődnek. Minden este nézem a műsort, egy új színfoltnak tartom a szürke hétköznapokban. A lányok kedvesek, több olyan is van köztük, aki a fiam ízlésének megfelelne, így szerintem még nem lefutott dolog, hogy kit választ. Nejem, Ildi persze hiányzik, de azért megbirkózom a hétköznapi - bevásárlás, mosás, főzés - teendőkkel, főleg, hogy van egy nagy lányom is, aki segít mindenben. A műsor december közepéig tart, de nem oly’ sokára az anyósjelöltek és a fiúk is „potyogni” fognak, így nem tudom, meddig kell őt nélkülöznöm. De nincs gond, érezzék jól magukat – teszi hozzá Zoltán.

Nehezebben viseli neje távollétét János, Kati mama férje, aki súlyos szembetegséggel küzd, s így érthetően nehezen boldogul felesége segítsége nélkül. Katinak is hiányzik a férje, főleg, hogy a kiszavazóshow-n ugyan láthatják egymást, de a játék szabályai miatt a stúdióban nem beszélhetnek egymással.  Az egyébként jó kedélyű anyósjelölt ráadásul mindenkinek a szemébe mondja, hogy mit gondol róla, de szerinte ez így fair.

S hogy a két Veszprém-megyei fiú, Norbi és Marián kivel szimpatizál leginkább a lányok közül, s vajon oltár elé áll-e választottjával, az néhány héten belül kiderül.

Szerző: Matolcsi Renáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!