Púder Nélkül

2011.11.26. 05:45

Gigantikus ajkak: rajzfilmfiguraszájat csináltatott szilikonból Krisztyina

Több mint négyezer font (1,5 millió forint), illetve száz darab szilikon injekcióbefecskendezése árán csináltatott magának rekordméretű rajzfilmfigura-ajkakat egy orosz lány. A 22 esztendős Krisztyina Rejt gyermekkora óta zavarta az általa túlságosan vékonynak ítélt szája, ezért úgy döntött, hogy az 1988-as Roger nyúl a pácban (Who Framed Roger Rabbit) című amerikai vígjátékból ismert Jessica Rabbitéhoz hasonló duzzadó ajkakat csináltat magának. Ez a rajzfilmfigura testesíti meg számára a tökéletes nő ideálját.

MTI

A műkörmösként dolgozó lány hamar rákapott a szépészeti beavatkozásra, és egyre nagyobb ajkakat szeretett volna magának. "Úgy gondolom fantasztikusan nézek ki, és ez boldoggá tesz. Néha idegenek rám kiabálnak az utcán, de nem foglalkozom velük. Úgy akarok kinézni, mint egy igazi rajzfilmfigura" - idézte az oroszországi Szentpéterváron élő lányt a The Daily Telegraph című brit lap internetes kiadása (www.telegraph.co.uk).

A fiatal lány 17 évesen esett át az első ajakfeltöltésen. "Az első alkalom rendkívül fájdalmas volt, de nagyon tetszett az eredmény, és tisztában voltam vele, hogy még sok injekcióba fog telni, mire elérem az áhított ajkakat" - mondta. Száz befecskendezés és 4000 font elköltése után Rej mostanra csökkentette az injekciók számát, és már csak párhavonta fecskendeztet szilikont az ajkaiba.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!