Púder Nélkül

2011.11.09. 10:55

Huszadik gyerekével terhes egy amerikai nő

Huszadik gyerekét várja egy 45 éves amerikai nő, aki - csakúgy, mint férje - elragadtatott a család nem várt gyarapodásától.

MTI

Michelle Duggar férjével, a 46 éves Jim Bobbal és gyerekeivel az NBC televízió csatorna Today Show című műsorában vendégeskedve jelentette be, hogy áprilisban tovább bővül a család. "Nagyon boldogok vagyunk. Nem gondoltam volna, hogy isten még egy gyereket ajándékoz nekünk, rendkívül hálásak vagyunk - mondta Michelle Duggar. - Mindig van hely még egynek."

A család híres az amerikaiak körében, a TLC tévécsatorna műsorsorozatot készített róluk 19 kids and counting (19 gyerek és még nincs vége) címmel.

Az arkansas-i Little Rockban élő famíliának saját honlapja is van, ezt rögtön frissítették, ahogy Michelle Duggar bejelentette újabb terhességének hírét. A híressé vált család rajongói megvásárolhatják a házaspár által írt könyveket, csakúgy mint a róluk szóló DVD-ket. Olvashatják a hamarosan már húszgyerekes anya blogját, szülői tanácsokat kaphatnak a férjtől, és nézegethetik a 19 gyerekről - a tíz fiúról és a kilenc lányról - készült képeket. A gyerekek közül a legkisebb 23 hónapos, a legidősebb 23 éves, két ikerpár is van sorukban.

Az elmúlt 23 évben Michelle Duggar átlagosan 16-18 havonta szült gyereket. A legutóbbi terhesség igencsak megviselte: rángógörcsöt kapott, és három hónappal korábban szült. A keddi televízióadásban viszont biztosította nézőket afelől, hogy nagyon jól érzi magát, hetente öt-hat alkalommal sportol, egészségesen táplálkozik. "Húsz éve nem voltam ilyen jó formában" - mondta.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!