Púder Nélkül

2011.11.28. 13:26

Szabó Győző a lúgosításban is hisz - Januárban lesz premierje Szombathelyen

A közelmúltban ismét hazánkba látogatott a neves sejtbiológus Dr. Robert Young. A világszerte elismert táplálkozáskutató lúgosító módszerének számos külföldi sztár mellett több magyar híresség is lelkes követője lett, többek között Szabó Győző színész.

Matolcsi Renáta

Dr. Robert Young táplálkozás-szakértő, több mint 25 éve kutat a helyes életmód témakörében. Vizsgálatai során rájött, mennyire fontos a test pH-egyensúlyának fenntartása. Az általa megalkotott kúra abban segít, hogy a lúgosítás módszerével helyreállítsuk testünk egészséges egyensúlyát, és megelőzzük a kialakuló káros, savas folyamatokat. Elősegíti az egészség és fittség megőrzését, továbbá a fogyást.

Szabó Győző életében is jelentős változást hozott Dr. Young módszere.
- A Valami Amerika második részének forgatása alatt ismerkedtem meg a lúgosítás jótékony hatásaival. Nagyon sokat segített abban az időben, volt erőm, jól bírtam a 10-12 órás forgatási napokat – mondja a színész, aki a lúgosítás mellett kardioedzéssel tartja magát formában. – Bár a két darab mellett, amikben most játszom, nem mindig jut időm arra, hogy magammal foglalkozzam. Ha gyorsan akarok felfrissülni, akkor intervál tréninget használok, de ha a feszültségemet akarom levezetni, akkor boxolok. Szerintem fontos, hogy a sportban is változatosak legyünk, ezért néha a magányos kardioedzés helyett a ping-pongozást választom a haverokkal.

- Sokat dolgozom, januárban lesz egy premierem Szombathelyen, Zuboly szerepére készülök a Szentivánéji álomban, valamint a sok ingázás miatt is fontos számomra, hogy odafigyeljek magamra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!