Púder Nélkül

2011.11.24. 09:09

Trendi, kényelmes csizmát választott Ördög Nóra és Wolf Kati

Ördög Nóra és Wolf Kati a sok munka, a karácsonyi előkészületek és az állandó rohanás mellett odafigyelnek arra is, hogy divatosan öltözködjenek.

Vas Népe

Ördög Nóra műsorvezetőt és Wolf Kati énekesnőt nemcsak az X-Faktor, hanem a divat imádata is összeköti. Mindig adnak a megjelenésre, legyen szó a hétköznapok rohanásáról, a hétvégi nagy kirándulásokról, vagy a karácsonyi készülődést kísérő ajándék beszerző túrákról, amelyek elengedhetetlen kelléke egy trendi, meleg és kényelmes csizma is. Arról nem is beszélve, hogy az egészségükre is odafigyelnek, a megfázást szeretnék kiiktatni az életükből.
Nóra már tavaly megtalálta a téli szezon legegyedibb darabjait, s Kati is beleszeretett a különleges lábbelikbe.
- A vasárnap nálam a családé. Ilyenkor nagy sétákat teszünk Pityu vizslával a közeli mezőn, vagy cirkálunk a városban szeretteimmel. Imádom a karácsonyi vásárokat, így idén is megnézem a kedvenceimet, például a bécsi nagy karácsonyi vásárt. Fázni viszont borzasztóan nem szeretek, ezért egy meleg és kényelmes csizma idén sem hiányozhat a ruhatáramból – árulta el Ördög Nóra.

- A nagy kirándulások nálunk is állandó programnak számítanak. Kisebbik lányom, Luca már két éves, és amióta elindult, igazi örökmozgó. Most már a telet is biztos élvezi majd, rengeteget fogunk szánkózni, hógolyózni a lányokkal, amihez szintén tökéletes viselet egy strapabíró és mégis csinos csizma – mesélte Wolf Kati, aki a városban is szívesen kap fel egy egyszerre praktikus és trendi csizmát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!