Púder Nélkül

2011.12.26. 06:20

Teljessé teszi a ruházatunkat egy-egy divatos kiegészítő

A kiegészítők nem főszereplői a divatnak, mégis erőteljes hatást gyakorolnak rá. Bizonyos esetekben teljesen megváltoztatják a kinézetünket. Sellei Gabi veszprémi stylist arra hívta fel a figyelmet, az idén minden eddigieknél gazdagabb a kínálat a fejfedőkben, sálakban, kesztyűkben.

B. Virág Rita

- Először is gondoljuk végig, mihez szeretnénk viselni ezeket a kiegészítőket - kezdte a veszprémi szakértő. - Nagy népszerűségnek örvend a repülőssapka, amit főleg kötöttben tudunk megvásárolni. Az oversize, vagyis a hátul roggyantott sapka is óriási divat, ahogy a sálak is.

Sellei Gabi azt tanácsolta, ha szeretnénk a trendet követni, mindig viseljünk sálat, egyszerre akár többet is. Az őszi-téli divat szerint a sálakon kívül a kámzsák, gallérok is számtalan minőségben, mennyiségben kaphatók, elképesztő választék mutatkozik az anyagok tekintetében is.

Bőr, bőrutánzat, szőrme anyagból készülnek leginkább az egy- vagy ötujjas, illetve a kalauzkesztyűk, amelyek a csatoktól, szegecsektől, cipzáraktól válnak még izgalmasabbá, vagányabbakká.

A táskadivatban továbbra is hódítanak az XXL-es bevásárlótáskához hasonló darabok, amelyek legfőbb jellemzője, hogy soha semmit nem találunk meg bennük. Akad, amely egy cipzárral még tovább bővíthető, így dupla pakolótér áll a rendelkezésünkre. A merev nyeregtáskák jóval kisebb méretűek, feltűnő tűzésekkel, rövid fogantyúkkal teszik ezeket trendivé. A hagyományos borítéktáskák az idén nagyobb méretet öltenek, és nemcsak különleges eseményekkor, hanem a hétköznapokban is viselhetőek. Továbbra is divatban vannak a hobó fazonú táskák, amiket rövid fogantyúkkal látnak el, épp ezért karon hordjuk, nem a vállon. Színeikben a táskák új árnyalatokat kapnak: hódítanak a bordó, narancs, pipacsvörös darabok. A kötött és szőrmebetétes táskák a romantikus alkatú nőket veszik célba, míg a játékos színű retro fazonok érdekes hatást tesznek, bárki is hordja azokat.

Szerző: B. Virág Rita

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!