Púder Nélkül

2012.01.03. 06:06

Felpuffadt az arca: betegségéről vall VV Zsófi

Nyáron még anorexiásnak is bélyegezték, később elhízása kapcsán szólták meg: többek közt Lilu is annyira ledöbbent, hogy élő adás során tette fel a kérdést: Mi történhetett vele?!

Vas Népe

A Való Világ egykori naivája a Tabu Tv  riporterének válaszolt.
Zsófi sokáig nem ment a találgatások elébe, így többen olcsó hírverésnek bélyegezték súlyingadozását, amit a Rágógumi sztárja cáfolt. Mint elmondta, egy hormontartalmú gyógyszert kellett hosszabb ideig szednie, ennek mellékhatásaként vizesedett fel, de már kezd visszatalálni régi alakjához.

„Nekem két éve nem jött meg - hogy őszinte legyek – és ez egy olyan probléma volt, amivel először egy évet vártunk, aztán beköltöztem a villába, utána nagyon pörgős volt minden, és most jött el az idő, hogy mondtam az orvosnak, hogy találjunk valami megoldást. Elkezdtem szedni a gyógyszert, de rosszul voltam tőle. Rengeteg laborvizsgálaton estem túl, amiknek ha megjön az eredménye, akkor tudok pontosabbat mondani, de jelenleg valami természetesebb gyógymódot keresünk” – mesélte az egykori villalakó, hozzátéve, hogy nagyon megviselték az elmúlt időszak támadásai.

Érdekes, de nem is olyan ritka betegség az, amiben Zsófi szenved: „Magyarországon majdnem minden harmadik lánynak van ilyen problémája, úgyhogy most szeretnénk valami kampány-szerűséget elindítani a doktor úrral, és segíteni a lányoknak, mert erre igenis oda kellene figyelni. Saját példámon látom, hogy én is két éve hanyagolom, húzom-halasztom a dolgot” – avatta be terveibe a tabutv.hu videójára klikkelőket a szőkeség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!