Púder Nélkül

2012.01.12. 16:22

Fotók: Trendi körmök 2012-ben

Steppán-Kovács Renátát, kéz-és lábápolót, műkörömépítőt kérdeztük a 2012-es trendekről. Íme az új esztendő körömdivatja!

Nánási Regina

Renáta szerint a francia köröm örök divat, ezzel biztos nem nyúlhatunk mellé. Ha azonban igazán trendik és stílusosak akarunk lenni, akkor idén a piros és vörös színárnyalatok közül választunk. Ezt az igazán nőcis, vagány csajoknak ajánljuk, akik nem érzik magukat feszélyezve, ha rikító színű a körmük.

Idén is divat lesz a rövid, természetes hatású köröm, ezért egyre többen kérik a gél-lac-ot, azaz a tartós lakkozást - mondja Renáta. De az extra hosszú, csillogó zselés és porcelán műköröm is hódít még.

A "visszafogott" vendégek is egyre gyakrabban kérnek díszítést körmükre. Divat az akrik, az akvarell díszítés és a strasszkő.

A körömformát illetően 2012-ben a kerek, vagy ovális, illetve a mandula forma lesz a menő.

Tavaszra a minimalista visszafogottság lesz a jellemző, így a fehér, a lágy bézs és a halvány rózsaszín. Nyárra a korallszínek, a citrom, a narancs és a türkíz lesz a nyerő választás. Télre pedig visszatérnek a sötétebb színek, az olíva, a kék, a grafit és a fekete.

 

 

A Hold bűvöletében

Idén a legnagyobb sikere a Moon-manikűrnek lesz. Ez úgy néz ki, hogy a körömágynál félhold alakban más színnel festjük ki a körmöt. A lényeg, hogy két kontrasztos színt használjunk. Renáta amúgy azt tapasztalta, hogy Telihold idején a vendégei a fénylő égitest színeit érzik magukénak. Ilyenkor mindenki fehér, ezüst vagy fekete színt szeretne.

Ha épp nem leszünk a Hold hatása alatt, újdonság lesz idén a felszínen díszített, de amúgy teljesen átlátszó köröm.

Ha ezt követjük, egész évben divatos lesz a körmünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!