Púder Nélkül

2012.02.16. 09:55

Erotikus fotósorozatot vállal az egykori Zala Szépe

Nagykanizsa – Ruszka Dalma álma teljesült azzal, hogy szeptember 1-én férjhez megy. A Zala Szépe 2006-os győztese eldöntötte: a nagy nap előtt levetkőzne a nyuszis magazinban. Ezért jelentkezett a playmate-választásra. Kétszáz induló volt, és Dalma bejutott a legszebb 30 közé.

Benedek Bálint

– Már tinédzserként is gondoltam arra, hogy nívós fotósorozaton mutassam be a bájaimat – fogalmazott a huszonöt esztendős hölgy. – Persze akkor ez nem volt komoly elhatározás, és ha jobban belegondolok, a szüleim és az akkori barátaim sem örültek volna, ha teljesen meztelenül pózolok.

Miután a kanizsai Ruszka Dalma alig húszévesen megnyerte a Zalai Hírlap által rendezett Zala Szépe-versenyt, plasztikáztatta a melleit, és a döntését azóta sem bánta meg, ugyanis szerinte így sokkal jobban illenek tökéletes alakjához. Ő ugyanis azon nők közé tartozik, akik elégedettek az alakjukkal.


– Pedig a gyümölcsöknél és a salátáknál jobban kedvelem a nehéz ételeket, méghozzá finom, puha kenyérrel – folytatta Dalma. – Bármit megehetek, nem látszik meg rajtam, a combom, a fenekem és a hasam is feszes. Ez valószínűleg genetikai adottság. Pontosan tisztában vagyok viszont azzal, hogy kortársaim többsége vért izzad, hogy tökéletes formába hozza magát, de én különösebb mozgás nélkül megoldom.

Nemrég pusztán a szórakozás kedvéért próbálta ki például az új mozgásformát, a speed fitnesst, amely még izmosabbá tette az amúgy is csodálatos alakú Dalmát.

– Úgy döntöttem, még most, a szeptemberi esküvőm előtt ledobom a ruháimat a nyuszis magazinba készülő igényes fotók kedvéért – magyarázta a Zala Szépe egykori nyertese. – Aki látott már valaha ilyen újságot, az pontosan tudja, hogy abban csak tökéletes testű nőket mutatnak be. Ez a fotózás inkább erotikus, tehát szívesen bevállalnám.


Dalma önbizalmát csak növeli, hogy családja, vőlegénye és a barátai is támogatják az elképzelését. Azt is tudja, hogy a médiaszemélyiségekből álló zsűri, így többek között Hajdu Péter televíziós műsorvezető, Nánási Pál, az erotikus magazin fotósa és Andy Vajna filmproducer sem talált kivetnivalót a dél-zalai szépség külsejében.

– A harminc továbbjutó közül ettől a héttől számítva mindaddig hárman elbúcsúznak, amíg végül csak tizenketten maradnak – tette hozzá Ruszka Dalma. – Szavazni folyamatosan lehet az interneten, s ha már eddig eljutottam, jó lenne a legjobbakkal tartani a döntőbe.

Azt azonban a menyasszony is elismeri, hogy erős a mezőny, hiszen a beválogatott lányok többsége már nem ismeretlen a fotósok előtt. Sokan valóságshow-ból érkeztek, vagy épp reklámokban szerepeltek. Dalma azonban pontosan emiatt bízik nagyon abban, hogy az ismeretlensége és a belső kisugárzása miatt felfigyelnek rá.

– Ugyan a zsűri a természetességet hangsúlyozta, de egy műtött kebel manapság már belefér – mosolygott a kanizsai lány. – Ettől eltekintve minden más valódi rajtam, s nincs mit szégyellnem. Aki egy kicsit ismer, tudja, hogy nem hordom fenn az orrom, kedves, közvetlen és alapvetően pozitív gondolkodású vagyok. Végre rám talált az igazi boldogság is, tehát eddig minden a terveim szerint alakul.



Szerző: Benedek Bálint



Kapcsolódó cikkeink: 

Zalai Szépe 2006: Mi lett Ruszka Dalmából? 

Múltidézés Ruszka Dalmával 

Ruszka Dalma, a Ms. Plastic szépsége szilikon melleket csináltatott 

A szépségkirálynő randitippjei 

Dalma lépett trónra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!