Púder Nélkül

2012.02.02. 14:41

Nem akarok Carrie lenni - Maya naplója

A műtét sok mindent megváltoztatott bennem. A magamhoz való viszonyomat elsősorban, de a jövőbeni terveim is kiélesedtek.

Maya

Bár akkor még alig múltam huszonnyolc, és még mindig nem éreztem készen magam a gyerekvállalásra (kinek, hová, miből?), de egy valamiben egészen biztos lettem: egyszer azért kell majd az a gyerek! Én nem akarok Carrie Bradshaw lenni, aki még negyvenéves fejjel is azon morfondírozik az élet és a sok cipővásárlás közepette (amihez persze mindannyiunknak megvan a joga!), mivel tegye színesebbé a napjait. Persze ez is egy választás, szíve joga mindenkinek a mai világban úgy dönteni, hogy nem népesíti tovább a bolygót, de ezzel a metszéssel a hasamon rájöttem, én nem tartozom közéjük.  És még valami lett egészen bizonyos, kiélesedett, mint a fotó az előhíváskor: ettől a pasastól, aki pszichopata módjára zaklat már egy éve, soha, semmilyen körülmények között nem akarok semmit. Nemhogy gyereket.  Te meg mit keresel itt? - kérdeztem tőle döbbenten. Tévét hoztam - válaszolta.
Nem sokat teketóriztam, megkértem, menjen el, ez nem az a helyzet, amikor bevonhat a mártírkodó szerepjátékaiba. Azután egy hétig csak aludtam a kórházban. Üdv: maya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!