Púder Nélkül

2012.02.16. 17:08

Önismereti államvizsgára készülve - Maya naplója

A szervezet pontosan tudja, hogy amikor gyógyul, semmi másra nem szabad összpontosítani: ezért nem eszik, nem mozog, csak alszik az ember.

Maya

Én három hétig szinte nem is ébredtem fel a műtét után. De amikor Csipkerózsika álmomból felocsúdtam, próbáltam összeszedni az elmúlt időszak mozaikjait. Mint egy puzzle, állt össze minden, és elhatároztam, nem fogom pasikereséssel, a múlton való rágódással tölteni az életet, megpróbálom megtalálni önmagam. Tudni akartam, ki vagyok én, milyen lehetőségeim, gyengéim vannak, magyarán: mennyit érek?  Nem tartottam magam túl sokra, Klári barátnőm szokta mondani: amikor az önértékelést mérték odafönn, vélhetően én hiányoztam. Persze ebből a kívülállók soha semmit nem vettek észre, ügyesen adtam a magabiztosat. Bár az az érzésem,  így is alig vettek komolyan. Ezt felismerve döntöttem úgy, legnagyobb elmaradásomat pótlom be, és semmi mással nem kívánok foglalkozni: s ez az államvizsga. Diplomamunkáimat évekkel korábban leadtam már... Üdv: maya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!