Púder Nélkül

2012.04.12. 13:29

A sokk után - Maya naplója

Szóval feljött hozzám, hogy orosz rulettel bizonyítsa elszántságát (vagy inkább kétségbeesését?), és egy valódi fegyverrel és tölténnyel kezdett hadonászni a lakásomban. Másodszor is nekirontottam, hátha el tudom venni tőle a fegyvert, amelyben azonban már ott lapult a töltény is. Persze játszi könnyedséggel tolt el másodszor is.

Maya

Igazából nem emlékszem pontosan, mi történt ezek után. "Lehúzták a függönyt". Egyszer csak ordítva, hogy ha szólni merek a rendőrségnek, agyonlövi magát, elviharzott. Hogy mi zajlott a két esemény között, nem tudnám pontosan megmondani. Nyilván sokkot kaptam. Amint egyedül maradtam, arra gondoltam: ez biztosan nem történt meg, ez csak egy rémálom. Minden ízemben remegtem, és nem tudtam, mi tévő legyek. Ekkor eszembe jutottak a szavai: ha szólok a rendőrségnek, agyonlövi magát.
Elegem volt a színjátékaiból, nem engedtem tovább a megfélemlítésnek, zsarolásnak. Felhívtam Klári barátnőmet, és elzokogtam neki a telefonba a történteket. Azonnal menjünk a rendőrségre! - javasolta, és már jött is értem. Még mindig az események hatása alatt voltam, amikor a kapitányságon fogadott a nyomozó. Elmondtam vagy inkább elzokogtam, mi történt. És magát fenyegette? - tette fel a kérdést. Nem, azzal fenyegetőzött, hogy maga ellen fordítja a fegyvert  - mondtam.
Akkor nem tudunk mit tenni... - kaptam a megdöbbentő választ. De vajon miért? -  hasított belém a kérdés...
Üdv: maya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!