Púder Nélkül

2012.04.26. 10:28

Bohókás körmök: vidám színek

Idén tavasszal divat minden, ami színes, vidám, bohókás. A körmök esetében sincs ez másképp!

Nánási Regina

A francia köröm már nagyon unalmas. Szép, szép, de itt a tavasz, kell valami vidám, valami hóbortos. A netet böngészve igazán érdekes képekre bukkantam. Csupa élénk, csillogó szín közül választhatunk idén, és hogy tartós is maradjon a körmünkön a festék, Steppán-Kovács Renáta szakértő a gél-lakkot javasolja.

A gél-lakkozás új technológia, olyan egyszerű, mint a lakkozás, viszont a zselékhez hasonló tartósságú. Három hétig nem lesz gondunk vele. Viszont mivel színes, a lenövés jobban látszik. Az anyag lényege, hogy lakk-tartalma miatt lágyan, finoman terül, zselé tartalma miatt viszont három perc kötés után teljesen kemény lesz, így nem kell arra figyelni, nehogy elkenődjön.

A gél-lakkozás előnye, hogy gyorsabban elkészül, mint a zselé, vagy a porcelán. Nincs megvastagodás, magas C ív, csak természetes, ápolt körmök. Ha lenőtt, vagy meguntuk, egyszerűen leoldható a körömről.

Játsszunk a vidám színekkel! Nincs előírva, hogy minden köröm egyforma színű legyen. A gyűrűs ujjakon lehet világosabb, de akár különböző színekben csilloghat az összes körmünk! Bízd a fantáziádra!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!