Púder Nélkül

2012.10.11. 06:50

Őszi cipődivat: nagy választék

Sokszínűség jellemzi az idei őszi cipődivatot, ugyanis szinte minden fazon megtalálható a cipőboltok polcain. Ennyi orr- és sarokformát, változatos anyagot, színeket és mintákat már régen láttunk együtt.

Szám Dorottya

Újra slágerdarabbá vált az utóbbi időben mellőzött mokaszin, míg a bájos balerinacipő lassan lekerül a polcokról. Helyette bejött a kilencvenes években megjelent, vékony talpú, vékony anyagból készült praktikus papucscipő. A mokaszin jó néhány évig meghúzódott a háttérben, hogy aztán idén újra régi fényében tündököljön. Egyértelmű előnye, hogy rendkívül kényelmes és egyben csinos is.

A teletalpú cipők fénykorukat élik, ráadásul egyre élénkebb színekben tündökölnek. Merészebbeknek ajánlott egy látványos darabot beszerezni, de ne legyen túl csicsás! Hűvösebb őszi napokra jó választás a magas sarkú bokacsizma Fotó: Gáspár Gábor

A csajos megjelenés kötelező darabja a platformcipő. Ugyanakkor megjelentek a divatban a golfcipők is, a letisztult, egyszerű daraboktól kezdve a feltűnőbb lábbelikig most minden megtalálható az üzletekben. A teletalpú cipők is fénykorukat élik, ráadásul egyre élénkebb színekben tündökölnek.

Merészebbeknek ajánlott egy látványos darabot beszerezni, ugyanakkor figyelni kell arra, hogy ne legyen túl csicsás! Hűvösebb őszi napokra jó választás a magas sarkú bokacsizma, amely ceruzaszoknyával vagy egy romantikus stílusú ruhával párosítva rendkívül nőies benyomást kelt.

Az őszi ruha- és nadrágtrendhez igazodva hódítanak a színek, főként a bordó és a narancsos barna. Mivel ezek nehezen párosíthatóak, csak akkor válasszunk ilyen merész darabokat, ha valamelyik szín a ruhatárunkban is gyakran szerepel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!