Púder Nélkül

2014.12.05. 21:00

Hajfonat éhezők viadala módra

Szombathely - Pár lépésben megmutatom, hogy készíthetsz magadnak olyan hajfonatot, mint ami az Éhezők viadala hősnőjének is van.

Pusztai Fanni

Most látható a mozikban az Éhezők viadala immár harmadik része. A főhős Katniss hajfonata, mely a filmben a hatalom ellen való lázadás szimbóluma, már az első rész után kultikussá vált. Amellett, hogy nagyon bájos és nőies a frizura, nagyon praktikus is: ha szorosan fonjuk, akár edzésekre is elkészíthetjük a fonatot. Először válasszuk két részre hajunkat egy oldalválasztékkal indítva, majd francia fonással kezdjük a fejünk bal oldalán a fonást, kanyarodjunk el egészen a tarkónkig, majd tovább, majdnem egészen a jobb fülünkig. Ezután csomózzuk meg ezt a tincset, majd a jobb oldali választékot is fonjuk a másik copfig franciába. Majd fogjuk a két nagy tincset, keresztezzük, és válasszuk három részre, és fonjuk be lazán a tincsek végéig, majd jöhet egy hajgumi, és kész is a csodaszép fonat, akár ünnepi alkalmakra is tökéletes!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!