Púder Nélkül

2015.01.23. 19:25

Profi dekoltázsápolási tippek

Itt az alkalmi ruhák szezonja, és ilyenkor ne tagadjuk, minden nő szereti hangsúlyozni magán azt ami, szép.

Pusztai Fanni

Így van ez a dekoltázsunkkal is, mely ilyenkor gyakran előtérbe kerül. Sokan panaszkodnak arra, hogy nehezen találják meg a megfelelő megoldást dekoltázsunk finom bőrének ápolására, mivel igen érzékeny terület, sokaknak az egyszerű testápolók használata irritációt okoz. Pedig igencsak fontos, hogy tápláljuk itt is a bőrünket, mivel a kor előrehaladtával a ráncok és a petyhüdtség itt nagyon szembetűnően látszik. Éppen ezért e terület is ápoljuk: végezhetünk gyengéd hámlasztást 2 evőkanál méz és 1 evőkanál almaecettel, heti egyszer, vagy a kávézaccos olívaolajos radírt is bevethetjük.


Mandulaolaj, tojás, almaecet az ápolt és szép dekoltázsért

Fotó: Pusztai Fanni

A mandulaolaj egy természetes csodaszer, melyet én a mindennapos arcápolás részeként használok. Remekül hidratál, jó a ráncok ellen, könnyen beszívódik, és nem zsírosítja a bőrt, szerintem még a pattanások ellen is kiváló. A dekoltázspakolás esetében, csupán egy felvert tojásfehérjére lesz még szükségünk, ebbe csepegtessünk úgy 5 csepp olajat és ezt a masszát fürdés után vigyük fel bőrünkre, hagyjuk hatni 20 percig, majd meleg vízzel öblítsük le. Higgyétek el akárcsak arcunk, dekoltázsunk ápolását is időben el kell kezdeni, 18 éves korunk után, mindenképp.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!