Púder Nélkül

2015.01.02. 20:15

Regeneráló arcpakolás - Az új év kezdetén is jár a kényeztetés

Az új évet kezdjük egy regeneráló arcpakolással. Bárki könnyen elkészítheti otthon is, mivel a hozzávalók könnyen beszerezhetőek.

Pusztai Fanni

Már talán mindenki túl van a szilveszteri buli kipihenésén, és így az új év kezdetén még van egy kis időnk pihenni, ezért ajánlom nektek a következő tápláló, bőrmegújító pakolást, melyet minden bőrtípusra bátran használhattok. A hozzávalók mindegyike tele van különböző vitaminokkal (például a tönkölylisztben megtalálható szinte a teljes B-vitamin-csoport, a mandulaolaj kiváló ránctalanító) és segítik a bőr mély táplálását, mely ezekben a hideg napokban igazán elkél. Tehát a hozzávalók: 2 evőkanálnyi tönkölyliszt, 2 evőkanálnyi tejszín,1 evőkanál méz, 1 tojássárgája és 3 csepp mandulaolaj.

Az arcunkra vigyük fel a pakolást és hagyjuk hatni 20 percig. Fotó: Pusztai Fanni

A hozzávalókat egy kis tálkában keverjük össze jó alaposan, majd vigyük fel a megtisztított, majd radírozott, száraz arcbőrre a pakolást. Majd fedjük le egy forró vízben áztatott, alaposan kicsavart törölközővel. Végül 20 percnyi hatóidő után langyos vízzel mossuk le a pakolást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!