Púder Nélkül

2016.02.27. 08:02

Háromszor is piros - Növényi minták a római tavaszban

Róma - Az új alkalmi ruházatok három fő színben pompáznak: csak csodálhatjuk, a fekete-fehér-piros klasszikus hármasát hogyan lehet elgondolni újra és újra ennyiféleképpen.

Merklin Tímea

Egy fekete öltözékhez most nem fehér, hanem piros kiegészítő jár. Fotó: Tóth Tímea

A ruhák mellett sok nadrágos összeállítást láthatunk. A blúzok, felsők mind hosszított fazonúak, takarják a hátsó domborulatokat, jótékonyan takarják, rejtik az elöl lévőket. A bő nadrágok nem mutatják meg a lábat, nemcsak a száruk széles, a combrésznél is illik harangozni bennük. A kabátkák nyitottak, sem gombolás, sem zipzár nincs rajtuk, szabadon lengenek, mint a hozzájuk viselt hosszú-hosszú, akár hasig érő gyöngysorok, amiből lehetőleg több van, különböző golyóméretekkel. Egy fekete öltözékhez most nem fehér, hanem piros kendőt tesznek, a piros-fekete összeállításhoz fekete-fehéret. Az alkalmi viseletek letisztultak, nem tűrnek mintákat, ha mégis, az csak indákra, növényekre, virágokra utaló lehet.

A blúzok, felsők hosszított fazonúak, takarják a hátsó domborulatokat. Fotó: Tóth Tímea

Különösen szépnek találtuk a lágy esésű, ujjatlan, fekete hosszú ruhákat, amelyek szoknyarészét díszítették piros virágok. Piros övet, piros nyakláncot, piros táskát ajánlottak hozzá, egyszerű, fekete, anyagában azonos hosszú felsővel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!