Púder Nélkül

2017.03.26. 16:35

Van már BB, CC, DD és EE - de melyiket arckrémet válasszuk?

Gyakran megjelennek az ábécé különböző betűi az arckrémek csomagolásain. Sokan nem tudják, mi a különbség köztük. Mos megmutatjuk, hogy a legmegfelelőbbet választhassa.

Vadas Krisztina

BB

Ezzel kezdték meg hódításukat az újgenerációs arckrémek. A BB elnevezés a beauty balm, vagyis a szépségbalzsam szóból ered, mivel színpigmentjeivel elfedi a bőrhibákat. Előnye, hogy nap mint nap használható, hiszen a bőr szabadon tud lélegezni.

CC

A CC elnevezés a color correct, azaz "színjavító" szóból ered. Mint ebből is kiderül: erősebb fedést biztosít, mint a BB krémek, és ezekben már öregedésgátló ható-anyagok is találhatók.

DD

Daily defense, azaz mindennapos védelem. Ezek a krémek serkentik a bőrregenerálódást, mélyhidratáló anyagokat tartalmaznak, fényvédelmet biztosítanak - teljes körű védelmet a bőrnek.

EE

Ezek a legújabb, még kevésbé elterjedt krémek elődeiktől annyiban különböznek, hogy ezek már védenek a környezeti behatások, az irritáció ellen is. Segít megelőzni a bőr elszíneződését, a pigmentfoltok kialakulását. De természetesen a BB, CC és DD krémek minden jó tulajdonságát is tartalmazzák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!