Púder Nélkül

2010.11.25. 06:47

A méret a lényeg? A sztárpároknál nem!

Körkérdésünkből kiderült, a pasikat frusztrálja, ha női partnerük magasabb náluk. Pedig a világhírű sztárokat vagy a milliomos celebeket ez egyáltalán nem érdekli.

B. Virág Rita

A Rocky-filmek hőse, Sylvester Stallone az alacsonyabb sztárok közé sorolható 172 centiméteres magasságával. Rambót azonban ez feltehetően cseppet sem zavarta, amikor kikezdett az 1,82 méter magas dán szépséggel Brigitte Nielsennel, akit később feleségül is vett. Aztán ott van Tom Cruise, aki csakis nálánál langalétább hölgyekkel kelt frigyre, például Nicole Kidmannel vagy Katie Holmesszal.

A vörös démon, Nicole egyébként most is picike pasival kezdett, a countryénekes Keith Urbannal.  Hugh Heffner pedig soha nem mutatkozik mással, csakis hosszú combú, égig érő, tökéletes alakú nyuszilányokkal.

Láthatjuk, a nagyvilágban a magasságbeli problémák nem okoznak gondot, de vajon így van ez a mi hétköznapi világunkban is?

Zsuzsa Litérről kerek perec kijelentette, soha nem járna nála alacsonyabb fiúval, mert egyszerűen zavarná. Viki Ösküről azt mondta, számára ez nem mérvadó, de magas lányként mindig a nagy és erős férfiakhoz vonzódott, akik mellett kicsinek érezheti magát. Találtunk olyan hölgyet is, akinek már volt kapcsolata alacsonyabb fiúval.

- A lapos, sarok nélküli cipők a mániámmá váltak. Mondhatnám azt is, a szerelem elvakított, és egyáltalán nem zavart ez az apróság, de ez nem lenne igaz. Nagyon szerelmes voltam, ám az utcán, a kezét fogva állandóan azon marcangoltam magam, hogy milyen hülyén nézünk ki egymás mellett. Nehéz elviselni a különbséget  - mesélte Zita Veszprémből.

- Szerintem, aki magasabb nővel kezd, annak anyakomplexusa van - mondta el véleményét Gábor Balatonfüredről.

A veszprémi Péter úgy nyilatkozott, soha többé nem akar magas nővel kapcsolatot.

- Hiába volt minden téren  gyönyörű a lány, állandó frusztrációban éltem. Azt mondják, az ágyban mindenki egyforma, azonban ez nem old meg minden problémát. Ha rosszul érzed magad a másik mellett, mert túl magas, akkor előbb-utóbb a szerelemnek annyi. A férfi akkor érzi magát igazán férfinak, ha a másikhoz le- vagy odahajolhat, de ne kelljen már pipiskednie. Ez őszintén szólva sokkoló.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!