Púder Nélkül

2011.07.22. 05:47

A virágos táska a legtrendibb

Akár strandra, akár munkahelyre vagy könnyű, városi sétára indulunk, táskára mindig szükségünk van. Egy nőnek elsősorban a praktikum miatt fontos, de a kiválasztásnál már egyértelműen a divat a mérvadó. Nézzük meg, milyen az idei kínálat!

Horváth Viktória

A bőrtáska örök divat, elegáns, egyfajta státusszimbólum, különösen, ha valamelyik nagyobb márkát képviseli. A szögletes, dobozszerű fajtát munkába vagy elegáns rendezvényekre ajánlják. Előnyük, hogy ezeket könnyű tisztítani és több szezonban is hordhatók, mert sosem mennek ki a divatból.

– Rengeteg táskám van, de a legnagyobb kedvenc idén nyáron ez a csíkos darab – mutatta meg Tamás Zsófia, akit egy egyik zalaegerszegi üzletházban szólítottunk meg. – Mivel többszínűek a csíkjai, majdnem minden ruhámhoz passzol, emellett még nagy is, tehát minden belefér és elég „kosztűrő” darab is.

Túrákhoz, de nyaralásra is jó választás lehet az afrikaimintás táska. Háromszög, zebra vagy leopárdmintával is találhatunk tetszetős darabokat. Közös jellemzőjük az élénk szín és a kézművességet utánzó kidolgozás. Ám figyeljünk arra, csak a megfelelő, hozzá passzoló ruházattal viseljük, különben nagyon olcsó hatást fog kelteni.

Az indiános rojtok és különböző csomózásokon alapuló természetes anyagból készült táskák is a szezon kedvencei. Hordhatóak akár elegáns partira vagy hétköznapra is, de tartsuk észben: kellően bohó öltözködést és hajviseletet is kell mellé választanunk, ha igazán jól akarunk festeni.

Ez a nyár a virágoké is, így természetesen a táskákon is megjelennek a hatalmas vagy egészen apró motívumok. A nagyobbak nyilván feltűnőbbek, míg a kisebbeket egyszerűbb, hétköznapi viselethez ajánljuk. A virágos táskához romantikus nyári ruha való, de vigyázzunk vele, ne legyen rajtunk túl sok minta, mert az zavaró.

– Ne legyen se túl nagy, se túl kicsi, minden beleférjen és legyen kényelmes a vállpántja – osztotta meg velünk a jó táska döntő tulajdonságait Szilágyi Ildikó. Nem váltogatja gyakran a retiküljét, télre van egy feketéje, nyárra egy drapp színűje. Persze megérti, hogy a fiatalok többfélét tartanak belőle. – Alkalmi táskám nincs, így ha olyan helyre megyünk, a lányomtól kérek kölcsön. Az idei nyári trendből a a visszafogottan mintás, virágos táskák tetszenek.

Szerző: Horváth Viktória

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!