Púder Nélkül

2011.06.20. 11:05

Alekosz döntött: Tünde a párja, Veronika a szexbarátja

Már hetek óta mindenki azt találgatja, hogy Alekosz régi szerelmével, Tündével vagy új Tubitubijával, vagyis a feleségkereső műsorban kiválasztott Veronikával folytatja? Most elmondja, hogy "mi a szitu"!

Vas Népe

Mindenki megtörölheti a homlokát, Alekosz végre választott a két lány közül. A görög csődör már évek óta együtt van Tündével, de közben a feleségkereső műsorának nyertesével, Veronikával is összeszűrte a levet. Szerencsére Alekosz is bevallotta, hogy két nővel egyszerre nem lehet kapcsolata, csak valami egészen speciális.
"Veronikával ezt a kapcsolatot nem helyeztük érzelmi vonalakra. Időben megálljt parancsoltunk az érzelmeknek, mert mi inkább jó barátok szerettünk volna lenni. Kétségkívül az az izgalmas barátság, amikor az emberek időnként átlépik azt a bizonyos határt, így a testiség is megmarad köztünk" - magyarázza a Tabu Tv videójában Alekosz, aki régi barátnőjét, Tündét választotta párjául.

"Nagyon csalódott voltam, de már másképp látom a dolgokat. Szerintem sokkal jobb, ha barátok maradunk, de két ember nem csak akkor van együtt szexuálisan, ha jár is..." - nevet fel Veronika arra utalva, hogy a testiség azért megmarad közte és a görög hős közt.


A tabutv.hu munkatársa arra is kíváncsi volt, hogy Alekosz és Veronika felavatják-e majd a VV4 nyertesének nyereményautóját... "Egyelőre még ezzel várok. Az autóban szexelés belefér a tisztasági szabályrendszerbe, de mindig kézi autómosóktól egy kilométeres távolságon belül eszközlöm ki, hogy gyorsan megtisztuljon" - mondja a Tabu Tv felvételén Nagy Alekosz.

A férfi nem csak Veronikával, hanem régi párjával, Tündével is ki szeretné használni a nyereményautó adta lehetőségeket, csak egy kicsit másképp. "Tündével nagyon sok utazást, kirándulást tervezek ezzel az autóval. Fogunk majd menni Zalába, Zalakarosra, a Balatonra, sőt sokszor Ő is fogja majd vezetni ezt a kocsit, mert neki is van jogosítványa. Október elsején lesz hatodik éve, hogy megszerettük egymást a Tündével és valószínűleg életünk végéig fogjuk egymást szeretni..." - vall mély érzelmeiről Alekosz az internetes sztártévének.

Mindezek után már csak egy kérdés merül fel az emberekben: vajon találkozott-e már Alekosz két párja? "Még nem találkoztunk, de kíváncsi lennék rá. Tegnap este interneten beszélgettünk, az alapján nem tűnt túl szimpatikusnak, de persze ez nem jelent semmit" - mesélte a riporternek Veronika.

VV Alekosz két nővel nyaral, aztán haknizik - Részletek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!