Púder Nélkül

2010.10.11. 09:32

Avatar - Személyiségfejlesztő tréning gyakorlattal

Az Avatar nemcsak egy Oscar-díjas film, de egy viszonylag új módszer is, amely olyan kérdésekre ad választ, mint „Hogyan tudok megszabadulni azoktól a korlátoktól, amelyek megakadályozzák boldogságomat?” vagy „Hogyan tudnék magabiztosabb lenni?”.

Szabados Judit

Ez egy személyiségfejlesztő technika, amely életmintákat tudatosít az emberekben – meséli Mátyás Ildikó Avatar mester. A módszer arra épül, hogy az emberek személyes valóságát saját tudatos vagy nem tudatosan választott hitei határozzák meg. Ezek a hitek teremtik meg vagy vonzzák magunkhoz azokat a helyzeteket, eseményeket és körülményeket, amelyeket életünkben megtapasztalunk. Befolyással bírnak a gondolatainkra, elvárásainkra, tetteinkre. Személyiségformáló hatásuk van.

Lényege, hogy miután felismerjük, milyen kapcsolatban állnak hiteink a valóságunkkal, bizonyos hiteket megtarthatunk, míg másokat leépíthetünk, ha úgy döntünk, hogy mást szeretnénk életünkben megtapasztalni.

– Ez egy gyakorlati módszer, egy sor olyan feladatból áll, ami lehetővé teszi, hogy újra felfedezzük önmagunkat és képesek legyünk a tudatunkat összehangolni mindazzal, amit el akarunk érni. Segít felismerni, milyen szemüvegen keresztül nézzük a világot, és olyan hiteket teremteni, amelyek előremozdítják életünket, teszi hozzá a mester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!