Púder Nélkül

2011.08.09. 14:29

Bálizs Anett tudja, hol a határ

Nyári pihenésüket töltik a Jóban-rosszban sorozat szereplői, ám a szünet előtt még tartottak egy bulit – meséli Bálizs Anett színésznő.

Matolcsi Renáta

 – Nagyon jól sikerült a mulatság, hiszen remek társaság gyűlt öszsze. Jó sokáig buliztunk, még whiskyvel is koccintottunk. Azt gondoltam, utána egy jó darabig nem iszom majd, de másnap a születésnapomon a barátaimmal szintén azzal ünnepeltünk. Remek kis ünnepségsorozatba keveredtem rögtön a szünet elején – mesélte Anett, aki azt is elárulta, bulik terén nem válogatós, jó társasággal szinte mindegy, hol töltik az időt.
– Nekem a bulihoz egyvalami kell, a barátaim. Szinte mindegy, hová megyünk, együtt mindig jól érezzük magunkat. A sorozatból Kondákor Zsófival szoktunk különböző rendezvényekre járni, nagyon jól megtaláltuk a közös hangot. Szeretek koktélozni is, egy legutóbbi ilyen rendezvényen egyetlen készítési taktikám volt: sok-sok ízesített vodka, még több gyümölcslével. Persze, tudom, hol a határ az alkoholfogyasztásban – tette hozzá.  

Szerző: Matolcsi Renáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!