Púder Nélkül

2010.08.12. 13:03

Bambuszvirág-rendszer: 3-10 kiló fogyás egy hónap alatt masszázzsal

A Bambuszvirág-rendszer egy ősi kínai tradicionális masszázs, a Miaomei továbbfejlesztett változata. Alkalmazása nemcsak fogyást eredményez, de az életmódra is kihat.

zaol.hu

Az európaiaknak több mint a fele túlsúlyos, és sajnos hazánk lakossága sem áll túl jól e téren, pedig az elhízás nem csak esztétikai problémát jelent. A szív- és érrendszeri szövődmények, az érelmeszesedés, bizonyos típusú daganatos betegségek, az úgynevezett 2-es típusú cukorbetegség, az ízületi betegségek kialakulása is gyakoribb a kórosan megnövekedett tömeget magukon cipelők körében. Az életmódváltás ritkán megy egyik napról a másikra, a Bambuszvirág-rendszer viszont segítséget kínál hozzá, hangsúlyozta a zalaegerszegi Végh Tímea. Nemcsak fogyaszt, de testi-lelki felüdülést is magával hoz.

- Rendkívül hatékony, minden eddig ismert nyugati módszernél gyorsabban segít megszabadulni a felesleges kilóktól. Visszaállítja a szervezet egyensúlyát, a salakanyagok gyorsabban ürülnek, így nem rakódnak le a szövetekben. Egy hónap alatt három-tíz kilogramm fogyást garantál, nagyobb tömeg esetén nagyobb arány is előfordulhat, illetve egy-két mérettel csökken a ruhaméret. Gyakorlatilag hétről hétre formálódik a test, onnan fogy az ember, ahol felesleg van - derült ki a szakember tájékoztatójából.

A kúra tíznapos intenzív szakasszal, másfél órás masszázsokkal kezdődik. A masszázs pamutruhában történik. A bőr a zsírvesztés hatására sem lazul meg, sőt, feszes lesz, erősödik a kötőszövet, ehhez különleges krém is a rendelkezésre áll, ami a narancsbőr, a striák, a műtéti heg elhalványítására is remek, hangsúlyozta a szakember, aki útmutatót ad a helyes táplálkozáshoz is, melynek speciális tea és ropogtatnivaló is része. Ezek gondoskodnak eleinte arról, hogy ne legyen az embernek éhségérzete, normalizálják az anyagcserét.

Minden alkalom méréssel jár, szigorúan követik, hol tart a páciens. A szakember a mozgás jelentőségére is felhívja a figyelmet, de erre sajnos már nem mindig jut idejük a vendégeknek.

További részletek a kúráról a zalaihirlap.hu oldalán - kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!