Púder Nélkül

2011.05.25. 07:28

Csalfa Karma: szerelmes websorozaton izgulhatunk ebédszünetben

A Csalfa Karma című új websorozattal Magyarország is belépett az internetes szappanoperák világába. A MAB című netes thriller és a London expedíció című dokumentumfilm-sorozat után készült el a netezőknek szánt első magyar romantikus sorozat, egy szerelmi háromszög feldolgozása.

MTI

Az interneten hetente háromszor, hétfőn, szerdán és pénteken délidőben érhetők el az újabb 7 perces epizódok, amelyeket a sorozat honlapján később is vissza lehet nézni.
   
A készítők elgondolása szerint a munkahelyek többségén a magáncélú internetezés a déli ebédszünetben engedélyezett, így az új részek is mindig 12:30 perckor válnak elérhetővé - mondta el az MTI-nek Cs. Kiss Zsuzska, az Origo Zrt. kommunikációs menedzsere.
   
A 24 részből álló Csalfa Karmában egy testvérpár törekszik ugyanazon férfi megszerzésére. "A fő irányelv szerint mindenkinek megvan a maga párja, de ha a szereplők nem a karmájuk szerint cselekszenek, könnyen lehet, hogy elkerülik egymást" - mondta Kinizsi Ottó, a sorozat társproducere.
   
A life.hu oldaláról, valamint a videa.hu videomegosztó portálról elérhető sorozatban olyan ismert színészek is szerepelnek, mint Esztergályos Cecília, aki jóságos "boszorkányként" tűnik fel, vagy Tóth Ildikó, aki a megcsalt feleséget játszza.
   
Az új szappanopera a kor követelményeinek megfelelően HD technológiával készült, jóllehet a netes verzió a gyorsabb adatátvitel miatt "csak" a hagyományos SD felbontásban látható.
   
"A sorozat népszerűségét egyelőre még megbecsülni sem lehet" - magyarázta Cs. Kiss Zsuzska, hozzátéve, hogy az első részt 24 óra alatt összesen 18 300-an nézték meg.
   
A szappanoperák népszerűségéből és a korábbi magyar webes sorozatokból kiindulva a Csalfa Karma készítői többszázezres nézőszámra számíthatnak. Jó példa erre Horgas Ádám kifejezetten a világhálóra készült thriller websorozata, a MAB, amelyet a YouTube-on keresztül több mint háromszázezren töltöttek le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!