Púder Nélkül

2010.08.02. 08:13

Csepregi Éva plasztikáztatna, de a botox kizárt!

A Neoton Família énekesnője egyáltalán nem ítéli el azokat a sztárokat, akik mellplasztikának, vagy bármilyen más szépészeti műtétnek vetik alá magukat, sőt ha indokoltnak találná, akkor ő is bevállalna hasonló beavatkozást. A botoxnak azonban nem híve, nem véletlenül...

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

"Szerintem a plasztikáztatás az magánügy, de abszolút egyetértek vele, hogy ha valaki jó és diszkrét orvoshoz megy, na meg persze, ha tényleg szükség van rá" - meséli a tabutv.hu riporterének Csepregi Éva, aki tisztában van azzal, hogy a hazai hírességek nagy része már meglátogatott szikével szépítő szakembereket.
"Valószínűleg egyszer majd én is elgondolkodom rajta, hogy szakorvoshoz fordulok... Egyébként személy szerint is ismerek olyan szakmabelieket, akik a mellükkel nem voltak elégedettek, vagy más problémájuk volt a testükkel" - mondta el a Neoton Família sztárja, aki szerint jogos, ha valaki plasztikai sebész segítségét kéri egy-egy szépítéshez, pláne, ha mondjuk valakinek egy baleset miatt van szüksége változtatásra.

Csepregi Éva azonban nem csak bátorít, hiszen szerinte mindenképp alaposan át kell gondolni, ha valaki egy komolyabb beavatkozást szeretne végrehajtani magán, sőt van olyan "praktika" is, amit a művészeknek egyáltalán nem javasol. "A botoxot azért nem szeretem, mert ha színpadon vagyok, akkor az arcomat szeretem használni, ez a kezelés pedig olyan, hogy merev lesz az ember arca tőle, és ez sem egy színésznőnek, sem egy énekesnőnek nem tud jót tenni!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel az énekesnő, aki szerint egyetlen dolgot kéne betartanunk a plasztikák terén: fiatal korban, szülés előtt ne játsszunk a testünkkel! 

Kebelcsoda: nagyobb mellek szilikon nélkül

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!