Púder Nélkül

2010.06.18. 11:21

Divat: előnyösen öltözködnek a wimbledoni bajnokság teniszezői?

A Dél-Afrikában zajló labdarúgó-világbajnokságtól mentes tornát ígérnek a hétfőn kezdődő wimbledoni nyílt teniszbajnokság szervezői. A tenisztornát beharangozó estélyre számos csinos teniszező és sztár érkezett - egyesek divatos, mások kevésbé előnyös ruhákban - őket vettük szemügyre.

Vas Népe

A füvespályás Grand Slam-viadalnak otthont adó All England Lawn Tennis And Croquet Club kivetítőin nem lesznek vb-közvetítések, emellett száműzik a fülsértő hangú vuvuzelákat és a zászlókkal érkező szurkolókat is.
 "Tiszteletben tartjuk a vb iránti lelkesedést, de számos alkalom nyílik máshol kiélni azt" - közölte az egyik szóvivő.

A wimbledoni tenisztornát beharangozó estélyre számos csinos teniszező és sztár érkezett a nyugat-londoni Kensingtonba június 17-én. Szemügyre vettük ruháikat, melyek közt éppúgy találni divatos, mint kevésbé előnyös szabásvonalú darabokat. Nézzük, kié telitalálat és ki lőtt mellé a ruhaválasztással!

A Sugababes-es lányok tökéletes összhangban: két fodros, illetve szatén mályvás ruhaköltemény közt egy kis fekete, fűzős stílusú miniruha.

Ana Ivanovic ruhája vidám, nyári színekben pompázó, apró mintás. Szabásvonala remekül illik a teniszező alakjához. Lábbeliből a "kötelező" nyári darabot viseli: ultramagas, sokpántos szandál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!