Púder Nélkül

2011.05.26. 05:58

Döbbenetes átalakulás: rút kiskacsából hercegnő lett Veronka

Kondákor Zsófi naponta szerepel a tévében, mégsem ismeri fel az utcán senki. Ez mától megváltozik, ugyanis az eddig csúnyácskára maszkírozott sorozatszereplő – némi smink és frizuraigazítás után - megszépül.

Matolcsi Renáta

A szemüveges, fogszabályzós Veronka eddig eszével érvényesült a kórházban, naiv, kedves természetével lopta be magát a nézők szívébe. Most azonban a rút kiskacsából igazi hercegnővé változik a Kondákor Zsófi által alakított Jóban-rosszban karakter.

A történet szerint a rezidens egyik barátja, Józsi unszolására változtat külsején. Az átváltozás annyira jól sikerül, hogy először senki sem ismeri meg a korábban csúnyácska lányt.

- Nagyon fura volt csinos ruhában, kisminkelve állni a kamera elé. Nekem Veronka mindig is az a szemüveges, befont hajú, fogszabályzós lány marad. Őt szerettem meg, ezzel a külsővel éreztem igazán magaménak a szerepet. Először nem is tudtam, mit kezdjek magammal így megszépülve – mondja Zsófi, akit több, mint fél éve csúfítanak el szerepe miatt. – Egyébként eddig nekem volt a sorozatban a legkényelmesebb dolgom, mert a rám kerülő fogszabályzó, egy kis extra szemöldök nem tartott olyan sokáig, mint a többi lány sminkje. Ráadásul eddig az utcán sem állítottak meg a rajongók, hiszen nem ismert fel senki, tökéletesen elfedtem a valós külsőmet. Ez most valószínűleg megváltozik, de nem bánom.

 


Veronkát szabályosan körülrajongják kollégái, mindenki azzal biztatja a lányt, a szépség könnyebb előrejutást jelent.
- Én sosem tapasztaltam, hogy a külsőm miatt kivételeztek volna velem. Úgy gondolom, csak a szépséggel nem lehet semmit elérni, hiszen ha olyan munkáról beszélünk, ahol ez számít, akkor több tucatnyi szép lány közül választják ki azt, aki a legjobb. Az életben valami mást, többet is kell adni a szépségen túl – tette hozzá Kondákor Zsófi.

Szerző: Matolcsi Renáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!