Púder Nélkül

2011.05.31. 13:53

Dögös fotósorozatot készített a Jóban Rosszban bombázójáról Kasza Tibi

A minap óriási átalakuláson átesett Veronka, azaz Kondákor Zsófi Kasza Tibit is megihlette, aki dögös fotósorozatot készített a Jóban Rosszban sztárjáról.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Horváth Veronika, a Csillagvirág klinika csúnyácska rezidense múlt héten rút kiskacsából hattyúvá változott. Kondákor Zsófi szépségére Kasza Tibi is felfigyelt.
„Zsófi nagyon fotogén, bájos lány, gyönyörűek a szemei. Többször láttam már őt és régóta szerettem volna lefényképezni” – árulta el a fotósként is sikeres zenész. "Úgy éreztem, Zsófi picit zavarban volt, de sikerült oldanom a hangulatot és elégedett vagyok az eredménnyel” – tette hozzá Kasza Tibi.

Kondákor Zsófi örült a fotózásnak, bár magabiztosabbnak érzi magát Veronka szerepében.
„Feszülten érkeztem a stúdióba, mert bevallom őszintén, nem nagyon szeretem, ha fotóznak. Ráadásul régóta nem álltam így kamera előtt, nem vagyok olyan határozott és biztos magamban, mint Veronkaként vagy a színpadon” – mondta Kondákor Zsófi. „Nem bántam meg, hogy igent mondtam, mert tetszenek Tibi képei és nagyon jó volt vele dolgozni.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!