Púder Nélkül

2010.02.09. 13:10

Dukai Regina fülig szerelmes a DVSC focistájába

Ámor nyila mérnöki pontossággal találta szíven a modellt. Dukai Regina a tabutv.hu riporterének őszintén mesélt a Feczesin Róberttel való kapcsolatáról, és arról, hogy miért szeretik egymást ennyire.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Regina elvei közé tartozott, hogy zenésszel és labdarúgóval sohasem kezd, de erre fel már előbbi, és most utóbbi is teljesült. Persze a modell utólag egyáltalán nem bánja a döntést: remekül kijönnek a DVSC focistájával.

A modell decemberben ismerkedett meg a DVSC játékosával, és most ismét szerelmes. "Igen, párra leltem nem olyan rég! December végén találkoztunk, egy barátnőm mutatott be neki, ugyanis az ő régi ismerőse az úriember. Szerintem az első pillanattól kezdve szimpatikusak voltunk egymásnak, csak nem voltunk biztosak a másik érzelmeiben." - meséli a tabutv.hu riporterének Dukai Regina, akivel vásárlás közben beszélgettek.

"Először csak e-maileztünk, hiszen természetesen nem adtam meg először a telefonszámomat. Aztán amikor megkapta a számom, akkor felhívott. Bennem abban a pillanatban dőlt el, hogy kíváncsi vagyok erre az emberre és meg akarom ismerni. Nagyon fontos az, hogy hogy tud valaki beszélni, milyen humora van, milyen a hangja amikor meghallod a telefonban, és nagyon pozitív volt!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Dukai Regina.

Az énekesnő egyébként még gyerekkorában megfogadta, hogy zenésszel és focistával sohasem kezd, de az előbbi szabályt már rég, az utóbbit pedig néhány hete hágta át. "Lehet, hogy ez egy törvény volt, amit meg kellett döntenem magamban, de hozzáteszem, hogy olyan érzelmeket keltett fel benne, amilyeneket nagyon régóta senki. Nem érdekel, hogy labdarugó, mert teljesen felborította azokat a sztereotípiákat, amelyeket a labdarugókkal szemben kialakítottam magamban" - ecseteli a tabutv.hu-ra klikkelőknek Dukai Regina, aki jelenleg Feczesin Róberttel, a DVSC-ben játszó focistával él boldog párkapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!