Púder Nélkül

2011.11.10. 10:46

Elárverezik Lady Gaga ruháját és Bono gitárját

Zenei, filmes és sportrelikviákat árvereznek el a kaliforniai Julien's Auctions aukciósházban december elején.

MTI

A négynapos aukción Lady Gaga egy tíz évvel ezelőtt viselt estélyi ruhája is kalapács alá kerül - az akkoriban még ismeretlen énekesnő már ezzel a ruhával is megmutatta excentrikus oldalát. Az aukciósház húszezer dolláros (4,4 millió forintos) eladási árra számít.
   
Egy John Lennon által készített 1969-es karikatúra árát hetvenezer dollárra (15,6 millió forintra) becsülik a szervezők.
   
A U2 frontemberének, Bonónak a dedikált gitárjáért megközelítőleg százezer dollárt (22,3 millió forintot) kell majd fizetnie a leendő tulajdonosnak.
   
Eladó lesz továbbá Cyndi Laupernek a Girls Just Want To Have Fun című videójában viselt ruhája, de lényegesen alacsonyabb áron, mint Lady Gagáé: mindössze két-háromezer dollárért (440-670 ezer forintért) hazaviheti egy lelkes gyűjtő.
   
A sport rajongói is találhatnak maguknak való ereklyét: Muhammad Ali 1980-ban viselt köpenye akár 7500 dollárért (1,6 millió forintért) megszerezhető.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!