Púder Nélkül

2011.09.28. 07:57

Énekesnők a magyar divatért

- Kérhetem, hogy jó mini legyen? – kezdte Szalóki Ági mielőtt meglátta volna, milyen ruhát is álmodott rá a Je Suis Belle tervezője, Kis Tibi. Az elképzelések szerencsére egyeztek, hiszen nincs az a dizájner, aki az énekesnő rendkívül kecses lábait eltakarná bármilyen textíliával.

Vas Népe

A két énekesnő, Szalóki Ági és Váczi Eszter együtt, szinte egymásnak választottak ruhát a Marie Claire Fashion Daysre készülő Je Suis Belle bemutató szalonjában. Míg Áginál egy extra-mini sötétkék ruhácska lett a befutó, addig Eszternek egy indigókék variációt javasolt a tervező.
- Rendkívül megtisztelő, hogy egy tehetséges, gyönyörű alkotásokat készítő dizájner inspirálónak talál engem, és szívesen veszi, ha általam kel életre a munkája. Büszkén viselem majd október 14-én, a Fashion Days nagyszabású divatgáláján ezt a ruhát.  Tibi „felkészülten” várt és tudta, hogy szeretem kihangsúlyozni a lábaimat. Így jóformán nem is kellett próbálgatni, azonnal a kezembe adta a tökéletes darabot – mondta Szalóki Ági, aki megszállottja a hazai tervezőknek.

Váczi Eszternek szinte próbálnia sem kellett, Szalóki Ági előre kiválasztotta a hozzá leginkább illő ruhakölteményt.
- Érdekes, hogy az Ági milyen jól ismer. Igaz, hogy mostanában rengeteget találkozunk fellépéseken, rendezvényeken, és együtt is dolgozunk vendégelőadóként egy lemezen, de hogy még azt is tudja, milyen ruha áll nekem jól? Hihetetlen – viccelődött az énekesnő. - Kis Tibi – Ági tanácsait meghallhatva – mindenesetre csodálatos variációt állított össze nekem. Egy indigókék, lábszár középig érő, különleges derékvonallal díszített szoknyára és egy azonos színű blúzra esett a választásunk. Imádom – tette hozzá az énekesnő.

- Eszter és Ági zenei munkásságának évek óta nagy rajongója vagyok – mondta Kis Tibi. - Örülök, hogy elfogadták a felkérésünket, és viselik a ruháinkat a divatbemutatón. Izgalom, munka, rengeteg tennivaló – ezek előzik meg azt a néhány pillanatot, amikor a kollekciónk darabjai végigvonulnak a kifutón. Szeretünk profi szakemberekkel együtt dolgozni, és örülünk, hogy a munkánkat egy ilyen rangos fórumon publikálhatjuk, mint ez a rendezvény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!