Púder Nélkül

2011.11.24. 11:23

Erotikus partitáncok kulisszatitkaiból - Egy gogo lány mesél

Lenge öltözetben lejtő lányokat ma már a legtöbb nyugati szórakozóhelyen alkalmaznak, hogy feldobják az est hangulatát, kedvet csináljanak fiúknak és lányoknak egyaránt a bulihoz. Bár sokan úgy hiszik, a gogo tánc sztriptíz: a hölgyek nem válnak meg a ruhadarabjaiktól.

Lovász Lilla

Hazánkban nem annyira ismert és elismert a gogo tánc, mint külföldön, pedig igazán semmi rosszat nem kell gondolni róla. A táncos lányok nem prostituáltak: valójában semmivel sem mutatnak többet magukból, mint amit egyébként a strandon látnánk. És bár a mozgásuk erotikával fűszerezett, a jó ízlés határán belül kell maradni - avat be az éjszakai életben csak Dóriként ismert gogo-lány, aki fővárosi létére gyakran megfordul egyes Fejér megyei szórakozóhelyeken. Azt mondja, ő hobbiból táncol, nem annyira a pénzért.

- Jelenleg három suliba járok egyszerre, az érettségi előkészítőn és az OKJ-s cukrászképzőn kívül fodrásziskolát is végzek. Hogy ezt finanszírozni tudjam, árufeltöltést vállalok nagyáruházakban, és persze a táncolásból keresett pénz is jól jön. Ugyanakkor nem tervezem, hogy valaha is ebből éljek, ráadásul Magyarországon nem is túl jók a kilátások. Minimális az összeg, amit meg lehet keresni gogo tánccal, külföldre pedig kockázatos elmenni.


Dóri már gyerekkorában vonzódott a táncokhoz, szteppet, hastáncot tanult. Három éve, tizenhat éves korában kezdett táncolni, ám tanfolyamot nem végzett: amit tud, önállóan tanulta meg, főként internetes videókból, és persze a gyakorlatból.
- Efféle papírra valójában nem kíváncsiak a diszkó tulajdonosok, a fizetés sem lesz több tőle, a lényeg az, hogyan mozog az ember, arra pedig rá kell érezni. Szükség van fizikai erőnlétre is, hiszen például a rúdtánc komoly izomteljesítményt követel. Én ezért két-háromnaponta nagyjából két órát futok.

Azt is megtudjuk Dóritól, hogy a gogo táncosok közvetítésére léteznek irodák, ám ő saját magát menedzseli, mivel szerinte a közvetítők túl nagy árréssel dolgoznak.  
- Sajnos jártam úgy, hogy egy pesti szórakozóhelyen nem fizettek. Ez benne van a pakliban. Fejér megyében több helyen is táncoltam: Sárkeszin, Velencén, a megyeszékhelyen. Csak jó tapasztalatom volt. Igaz, Fehérváron azzal az érdekes helyzettel találkoztam, hogy nem volt elkerítve a hely, ahol táncoltunk a barátnőmmel. Ám ebből sem volt probléma. Olyan pedig még sosem fordult elő, hogy a pasik erőszakosak lettek volna. Én húzom meg a határt, hogy mennyit engedek nekik, de legtöbbször erre nincs szükség: sokan inkább csak beszélgetni jönnek oda.

Szerző: Lovász Lilla

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!