Púder Nélkül

2010.11.12. 15:02

Ezek a találmányok még egy háziasszonyt is lázba hoznak!

Szerencsére a modern technika fejlődése nem merül ki a férfias játékok rohamában, akad pár valóban hasznos találmány is, amelyek a háztartások életét könnyítik meg. A ruhatisztító szekrény, a mobiltelefon hiányára emlékeztető kulcstartó, vagy az intelligens tükör egészen biztosan nem pótolhatatlan hiánycikk a magyar otthonokban, de azért egyiket sem dobnánk ki a lakásból, nem igaz?

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A modern háztartás értelemszerűen a benne élők kényelmét hivatott szolgálni. A Life & Style három olyan találmányt válogatott össze, melyeknek  tényleges hasznuk van. Persze nem világmegváltó ötletekről van szó, csupán olyan kisebb-nagyobb eszközökről, amelyek a hétköznapok során nyújthatnak némi segítséget, bár eddig nem éreztük égető hiányukat. Azonban a technikai újdonságok nem csak a kocka pasikat hozzák lázba, ezt bizonyítja a a life-style.hu válogatása, melyet ide kattintva tekinthetnek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!