Púder Nélkül

2017.01.01. 19:19

Ezeket felejtse el az új évben!

Körkép - Sok nő úgy árt a bőrének, hogy közben nem is tud róla. Megmutatjuk, mit kerüljön el, hogy ragyogó arccal lépjen át az új évbe.

Vadas Krisztina

Tisztítás, tonizálás, hidratálás: a mesterhármas, amelynek egyik lépése sem maradhat ki a napi arcápolási rutinból ahhoz, hogy megfelelően ápolt és ragyogó legyen az arcbőr.

Persze minden kozmetikumból ki kell választani a bőrtípushoz megfelelőt, hiszen ha rossz terméket használunk, inkább csak ártunk.Ne legyünk türelmetlenek! Ha egy új krémet próbálunk ki, ne várjunk már másnapra csodát: legalább két-három hét tartós használat kell, mire láthatóan kifejti hatását egy termék.

Ha folyamatosan váltogatjuk a krémeket, mert szerintünk nem hat azonnal, sokkal többet ártunk a bőrünknek.Fontos, hogy télen se feledkezzünk meg a fényvédelemről! Nem csak nyáron károsítják az UV-sugarak a bőrt, télen, napos időben szintén védeni kell az arcot.

Egy harmincas faktorszámú nappali hidratálókrém tökéletes választás erre a célra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!