Púder Nélkül

2011.04.28. 13:27

Falusi Mariann már nem százas: rengeteget fogyott

Húsz éve nem volt példa erre: nem megy túl a mérleg mutatója a 100-as jelzésen Falusi Mariann alatt. A Pa-Dö-Dö énekesnője, miután egy hónapra eltiltották a zsírégetéstől, hogy bőre is felkészüljön a további fogyásra, újult erővel folytatta diétáját. A hatalmas akaraterő és a zsírégető klub segítsége meg is hozta gyümölcsét, hiszen a több mint fél éve fogyókúrázó énekesnő 27,8 kg-tól szabadult meg eddig és jelenleg 98,1 kg-ot nyom.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Falusi Mariannak most minden oka megvan arra, hogy örüljön, hiszen amikor legutóbb mérlegre állt, a mutató nem ment túl a bűvös száz kilón, 98,1 kg-ot mutatott. A Pa-Dö-Dö énekesnője tavaly szeptemberben kezdett zsírégetésbe és azóta 27,8 kg-tól sikerült megszabadulnia.

„Februárban volt egy négy hetes időszak, amikor egy speciális súlystabilizáló étrendet követtem a zsírégető klub szakembereinek tanácsára. Tudom, erre szükség volt, hogy a bőröm is felkészüljön a további fogyásra, de én végig azt vártam, mikor folytathatom végre a fogyókúrámat. Meg is van a legnagyobb sikerélményem, hiszen húsz évvel ezelőtt voltam utoljára 100 kiló alatt! Ez pszichikailag nagyon sokat dobott a hangulatomon, még tovább spannol” – árulta el Mariann, akinek lehet, hamarosan ki kell cserélnie ruhatárát.

 


„A 100 kg feletti embereket kövérnek szokták nevezni. Így ez alatt a súly alatt már nekem is van esélyem arra, hogy ne a kövérek közé tartozzak. Nagyon jó érzés erre gondolni, még jobban feldob. Ott tartok, hogy előbb-utóbb meg is kell válnom a régi ruháimtól, mert már mindenhez övet kell vennem!” – árulta el mosolyogva a büszke énekesnő, aki azt tervezi, a közeljövőben elajándékozza a számára már túl bő darabokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!