Púder Nélkül

2011.01.18. 06:57

Fényesen ragyog Debreczeni Zita csillaga

Még a csillagokat is lehozza az égről Debreczeni Zita kedvéért az unokatestvére. Debreczeni Dóri nem mindennapi születésnapi ajándékkal lepte meg a modell-divattervezőt harmincadik születésnapján: Zitáról neveztetett el egy fénylő égitestet.

Matolcsi Renáta

Az ünnepelt elmondta, unokatestvére az Egyesült Államokban vásárolta neki az ajándékot. A keretbe foglalt írás – amely lakása falát díszíti majd – egy hitelesített papír, amely bizonyítja, hogy a Bak csillagjegyen belül van egy csillaga, amely az ő nevét viseli.
Zita eddig csak a Nagy- és Kisgöncölt ismerte, de nyáron sokkal többet fogja vizsgálni az égboltot, hátha megleli saját csillagát.

A gesztus inspirálóan hatott a divattervezőként nemrég sikerrel debütáló Zitára. – Ez a siker motivál az új ruhadarabok megálmodásánál. Többek között sok cipzár és a keleties vonalak jellemzik majd a kreációkat – mondta el a márka divatbemutatóján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!