Púder Nélkül

2011.08.15. 16:41

Formabontó ötletek a Covergirls őszi kollekciójában

Őszi-téli kollekciójában szexis, csajos, alkalmi és bulizós ruhákat vonultat fel a Covergirls ötösfogata. Dukai Regina, Bódi Sylvi, Horváth Éva, Debreczeni Zita és Zimány Linda divatmárkájuk új őszi-téli kollekcióján dolgozik. A lányok a tervezőasztalnál formabontó, színes ruhákat álmodtak meg.

Matolcsi Renáta

- A kreáció azonban szakít az eddig kötelező íratlan divatszabállyal, és a borongós napokra nem szürke, barna vagy fekete, hanem a napos időre emlékeztető színekkel és merész formákkal robban be - mondja Jagasics V. Csonka Hedvig vezető divattervezője.  - Fukszia, mustárságra, piros és kék színek dominálnak majd a lányok által tervezett ruhákban. Sőt attól sem ijedünk meg, hogy a színeket egymással kombináljuk, és az állatmintákról sem feledkezünk meg. Merész elvágások és különleges csavart megoldások jellemzik majd a szabásvonalat. Anyagban a kedvencünk a csipke, ami mindenféle variációban visszaköszön majd a ruhákon az őszi-téli szezonban is. 

- A lányok ismét saját kollekcióval készülnek, amelynek darabjai egymással jól kombinálhatóak lesznek. A tavaszi-nyári trendet visszük tovább, a hideg napokra újragondolva. Sok-sok csizmával viselhető mini ruhával– tette hozzá.

Szerző: Matolcsi Renáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!