Púder Nélkül

2011.09.17. 09:02

Furcsa dolgok történnek: egy jósnő a túlélésről

Furcsa dolgok történnek 2011-ben és 2012-ben - mondja Fülöp Magdolna, aki állítja: látja az aurát és a jövőt.

S. Töttő Rita

Nem tagadja, viszontagságos múlt áll mögötte, amelyet el kell tudni engedni ahhoz, hogy a pozitív energiákat beengedhesse az életébe. Fülöp Magdolna cigánykártyával kezdett jósolni tizennégy éves korában, most pedig egyiptomi lapokkal jósol, amelyekben - állítja - látja az illető lehetséges jövőjét.

- De ne feledjük el a szabad akaratot! - teszi hozzá gyorsan, hiszen, mint mondja, minden, a kártyával  kivetett út csak  egy lehetőség, a megvalósítás rajtunk áll.

Sorsunk tehát nincs előre megírva - jó ezt hallani -, de mindenképpen vannak utak, amelyeket befuthatunk azzal az élettel, amelyet élünk.

- Nekem is vannak céljaim: tanulni, gyereket nevelni és könyvet írni szeretnék - mondja az ébenfekete hajú hölgy, aki egyébiránt nemrég költözött vissza Székesfehérvárra, ahová sok kellemes élmény fűzi: tánckarrierje is innen indult, versenytáncban például magyar bajnok volt párjával.

S hogy mit lát az idei esztendőben és a következőben?
- Furcsa dolgok történnek még az elkövetkezendő időszakban. Aki nem tudja tartani a tempót, elmegy - vélekedik, s hozzáteszi, szerinte hogyan lehet túlélni: - Nem szabad engedni a félelmek szorításának, a világra és a másik emberre nyitottan, emberségesen kell élni, s ahol lehet, segítsünk azokon, akiknek szükségük van rá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!