Púder Nélkül

2011.05.18. 05:21

Futurisztikus fal 3D burkolólappal

Otthonunkat ma már nemcsak gyakorlati szempontból tervezzük meg és alakítjuk ki, hanem sokat számítanak az esztétikai igények is. Egyre hangsúlyosabbak lesznek a szokatlan anyagok és formák. A hazánkban még újdonságnak számító 3D burkolólapok ezt az irányzatot képviselik: egyediek, felkeltik az érdeklődést, és végtelen variációs lehetőséget nyújtanak.

Matolcsi Renáta

Ha ezzel borítjuk be az oldalfalakat, a hatás nem marad el: mintha egy teljesen új lakásba költöztünk volna. A háromdimenziós falburkoló lap kitűnő alternatívája a lambériának, a tapétának és a hagyományos festésnek egyaránt. Alkalmas a tér gyors és modern átalakítására, dekorálására, ráadásul könnyen felszerelhető és festhető – tudtuk meg Kálmán Istvántól, az egyik forgalmazó cég szakértőjétől.

Többféle mintázatban létezik, van futurisztikus, amely a minimalista irányvonalhoz illik, de a keleties, mediterrán vagy éppen a klasszikus stílusban berendezett otthonokhoz is találunk kedvünkre valót.

A nappaliba jól illik a pezsgőbuborékokra emlékeztető mintázat, míg a hálószobába a holdmotívumokat megjelenítő ábrákkal díszített elemet ajánlják számunkra.

Színekben a fehér, a krémfehér, a türkizkék, a napfényes homok, az acélszürke, a lila, a piros, a zöld és a banánsárga számít a legdivatosabbnak, vagyis az élénk színektől a visszafogott, nyugalmat árasztó árnyalatokig minden, kinek-kinek igénye, stílusa szerint.

Szerző: Matolcsi Renáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!