Púder Nélkül

2011.05.30. 13:54

Gyakorlatok a szörnyű kis szarkalábak és a toka ellen

Az arc összefoglaló képet ad rólunk. Ha nem teszik, átgyúrhatjuk mi magunk. Krutzler Mariann arctorna oktatót kérdeztük néhány praktikáról.

Merklin Tímea

Hogyan dolgoztassuk meg otthon a tükörben az arcunkat a szörnyű kis szemkörnyéki szarkalábak ellen, illetve a furán növekvő toka ellen, mikor egy reggelen a tükörbe nézve  felfedezzük, hogy a malacosodás útjára léptünk? A válasz, amit Kruzler Mariann arctorna oktató két képben megmutat.

Az első képen látható szemösszehúzás gyakorlása a szarkalábak ellen van.

A másik a toka-visszafejlesztő gyakorlat képe: megfeszítjük, és a szájunkban bent  feltekerjük a nyelvünket.  

- Az arctorna lehetőség arra, hogy tudatosan befolyásoljuk a rólunk kialakítható véleményeket! Persze ez csak az egyik hozadéka, a másik ennél  fontosabb:  nem alakul ki a külsőnk romlásával járó önbizalomvesztés, az amitől minden 40 évét betöltött nő fél  - fűzi hozzá. 
Tartanak ettől a férfiak is, mert ma a fiatalság kultusza hamar elveszi tőlük az érvényesülés lehetőségét. Ők is formázhatják az arcukat, ez csak elhatározás kérdése, ráadásul az izmaik erősebbek, mint a női izmok, ezért az arcedzés hamarabb látszik rajtuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!