Púder Nélkül

2010.11.14. 07:08

Hamis gyönyör: egy hét alatt a csúcson

Szalai Vivien nem kereste, egyszerűen belebotlott a felső tízezer kisded játékait kiszolgáló luxusprostituált történetébe. Az anyagias világ álságos életét leleplező vallomás azonban nemcsak őt, hanem a közönséget is rabul ejtette, és a Hamis gyönyör mindössze egy hét alatt bestseller és az eladási lista első helyezettje lett.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Szalai Vivien mindig is szerette kideríteni, mi rejlik a látszat mögött,  első könyve sikere is abban rejlik, hogy a finom erotikával leírt szexuális aktusok mellett lenyűgöző érzékletességgel mutatta be egy luxusprostituált belső világát, gondolatait. Az oknyomozó újságírónak az egyik legkeresettebb magyar luxusprostituált mesélte el gátlások és tabuk nélkül élete történetét, és Szalai Vivien egy nem mindennapi sikerregényt írt a vallomások alapján.

„A Hamis gyönyör attól nyújt többet az olvasónak, mint a témában íródott hasonló regények, hogy nem szimplán szexuális aktusokról szól, hanem kitűnik belőle egy lenézett  foglalkozást űző nő belső, színes világa, gyötrődései, és az évek során folyamatosan kialakuló, döbbenetes érzéketlensége. A Hamis gyönyör nem botrányregény, és nem is akar az lenni: hanem egy őszinte, elgondolkodtató regény egy nem hétköznapi nőről, aki egyszerre éli meg a mocskot és a csillogást, és akinek élete, kalandjai, gondolatai és motivációi tanulságosak lehetnek férfinak, nőnek egyaránt.”

A Hamis gyönyör kendőzetlenül ír a felső tízezer szexuális szokásairól és az őket kiszolgáló luxusprostituáltak életéről, és az odáig vezető útról, megaláztatásokról. A történet azonban túlmutat önmagán, és a tönkrement házasságok, a hűtlenségek, perverziók mögül kitűnik a pénz által irányított, csillogónak tűnő világ üressége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!