Púder Nélkül

2011.02.10. 07:08

Holdnaptár: február 10-16.

Február 10. Kedvező nap a hivatalos ügyek intézésére. Figyeljünk oda egészségünkre is, főleg, ha ülőmunkát végzünk. Napközben, ha tehetjük, iktassunk be nyújtó gyakorlatokat, este pedig vegyünk egy lazító fürdőt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Február 11. Pénzügyekben, munkában nehézségekbe ütközhetünk, de ne aggódjunk, ragyogó nap ez arra, hogy magánéletünkben végre rendet tegyünk.

Február 12. Kiegyensúlyozottnak, nyugodtnak érezzük magunkat, kipihenten ébredünk, új megvilágításba kerülnek bizonyos dolgok, tisztábban látunk munkát és magánéletet illetően is.

Február 13. Kiszámíthatatlan nap előtt állunk. Úgy érezhetjük, hogy semmi sem úgy történik, ahogy elterveztük, kitartásra és önfegyelemre lesz szükségünk, hogy kihozzuk ebből a napból a maximumot.

Február 14. A mai nap a pároknak kedvez: kiváló randevúra, gyertyafényes vacsorára, ha viszont egyedül vagyunk, akkor se gubózzunk be, hiszen talán pont ma találkozunk valakivel, akivel hosszú távra tervezhetünk.

Február 15. Enerváltnak érezhetjük magunkat, talán kissé elrévedezünk a múltban. Eszünkbe jutnak elhibázott döntések, olyan dolgok, amit legszívesebben kitörölnénk az emlékezetünkből vagy megváltoztatnánk. Ne keseregjünk, előre nézzünk!

Február 16. Visszahúzónak, instabilnak érezzük magunkat, lehetőleg ne ma hozzunk nagy döntéseket, inkább kreativitásunkat próbáljuk kiélni, csinosítgassuk lakásunkat, takarítsunk, főzzünk valami finomat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!