Púder Nélkül

2011.02.17. 15:08

Holdnaptár: február 17-23.

Február 17. Egyes dolgokban bizonytalanná válunk, másokban határozottak vagyunk. A szerelem rózsaszín fátylat borít éleslátásunkra, ügyeljünk rá, hogy átgondolt döntéseket hozzunk.

PLT

Február 18. A telihold hatással van tetteinkre, feszültnek érezzük magunkat. Nézzünk a lábunk elé, mert ma az is megeshet, hogy hanyatt vágódunk egy rossz mozdulat miatt.

Február 19. Egy kis délutáni szunyókálásra vágyunk, ha megtehetjük, ebéd után dőljünk le, hogy energiatartalékainkat feltölthessük. Újult erővel könnyebben megy a házimunka, de az esti kiruccanáshoz is erőt gyűjthetünk.

Február 20. Fel kell készülnünk némi agresszióra, lehet, hogy olyasvalaki viselkedik velünk agresszíven, akitől nem vártuk volna. Ne hagyjuk magunkat, de a válasszal várjuk ki a megfelelő pillanatot.

Február 21. Legyünk óvatosak, mert sok hazugságba futhatunk bele. Ne ígérjünk olyat, amit nem tudunk betartani, és ne várjunk el másoktól sem irreális dolgokat. Fogadjunk kételkedve minden hírt.

Február 22. Olyan pletykát hallhatunk, amitől a hajunk is égnek áll, hisz rólunk susmognak a hátunk mögött. Ne álljunk le vitatkozni, ne magyarázkodjunk! Határozottan kérjük ki magunknak és felejtsük el.

Február 23. Jobban járunk, ha egy találkozót lemondunk és telefonon mondjuk el a tanácsainkat, amit az illető úgysem fogad meg, mert már megvan a kialakult véleménye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!