Púder Nélkül

2011.02.03. 06:29

Holdnaptár: február 3-9.

Február 3. Tegnap este még remek formában voltunk, de fogytán az energiánk. Egyre nyugtalanabbak, fáradtabbak vagyunk. A legjobb, amit tehetünk, hogy kiadjuk a dühünket, de ügyeljünk rá, hogy másokat ne bántsunk meg.

PLT

Február 4. Ma minden könnyebben megy. A munkaidő elszáll, a feladatok szinte maguktól oldódnak meg. Ha úgy érezzük, szeretnénk megválni káros szenvedélyünktől vagy fogyókúrába kezdenénk, még ma vágjunk bele.

Február 5. Itt az idő, hogy nekiessünk a régóta halogatott feladatoknak. Poroljuk le a könyveket, rakjunk rendet a gardróbban, de a gondolatainkat is próbáljuk kicsit megzabolázni.

Február 6. Ügyeljünk kijelentéseinkre és ne bonyolódjunk vitába, mert olyan ellenségeket szerezhetünk magunknak, akik nemcsak szakmai érvényesülésünket, de a mindennapjainkat is megnehezíthetik.

Február 7. Szörnyű fejfájásra ébredhetünk, ami az egész napunkat meghatározza. Fogyasszunk sok folyadékot, próbáljuk kerülni a zajos helyeket és a neonfényt. Ne aggódjunk, estére elszáll a fájdalom, a keddet újult erővel kezdhetjük.

Február 8. Legyünk résen, mert a szokásosnál is több hazugságba futhatunk bele. Megismerhetünk valakit, akiről kiderül, csak tette a szépet vagy csalódhatunk szerelmünkben.

Február 9. Kulcsszó mára a meditáció, a regenerálódás, a lábmasszázs és a gőzfürdő. Most érdemes fodrászhoz menni, arcpakolást alkalmazni, bőrápolást végezni. Étrendünkben pedig a fehérjéket részesítsük előnyben. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!