Púder Nélkül

2011.06.16. 06:25

Holdnaptár: június 16-22.

Június 16. Próbáljuk meg könnyebben venni az életet, lazítsunk egy kicsit. Menjünk el masszázsra, iktassunk be egy kis sportot az életünkbe.

Vas Népe

Június 17. Ma csak jó dolgok történhetnek, kár aggódni. Izgalmas dolgokról hallhatunk.

Június 18. Tegnap este még remek formában voltunk, de fogytán az energiánk. Egyre nyugtalanabbak, fáradtabbak vagyunk. A legjobb, amit tehetünk, hogy kiadjuk a dühünket, de azért másokat ne bántsunk meg.

Június 19. Ha fogyókúrán vagy méregtelenítésen törjük a fejünket, ma beiktathatunk egy léböjtnapot, de otthoni kozmetikai kezelésekhez is ideális lehet ez a nap.

Június 20. Ez a pozitív érzések és az optimizmus időszaka. Szinte mindenkivel megtaláljuk a hangot, könnyedén elintézzük azokat az ügyeket, amik régóta húzódtak.

Június 21. Ábrándozásokkal teli ez a nap, amikor a legjobb lenne, ha összefutnánk a barátokkal. Kiderül, hogy valaki, aki korábban nem volt szimpatikus, igyekszik mindent megtenni azért, hogy a kedvünkben járjon.

Június 22. Ha nekünk, egy hozzátartozónknak vagy ismerősünknek egészségi problémája van, most olyan hírt közölnek, amely megnyugtat és felszabadít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!