Púder Nélkül

2010.07.27. 12:35

Homokban futás celeb-módra: Horváth Éva is nevezett a versenyen

Horváth Éva, Peller Mariann és Zimány Linda is a siófoki CokeClub-ban lazított a hétvégén. A három csinos hírességet még a hatalmas szél sem tudta eltántorítani attól, hogy kipróbálják magukat a homokban rendezett futóversenyen.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Tűsarkúk után most homokban is bizonyíthattak a legelszántabb hölgyek, mégpedig azt, hogy a nehezítő körülmény ellenére igazán gyorsak és divatosak. Horváth Éva, Peller Mariann és Zimány Linda is rajthoz állt a Glamour Beach Party futóversenyén, ahol a leggyorsabb hölgy mellett a legtrendibb és legötletesebb strandruhákat is díjazták.

„Nagyon szeretek mezítláb mászkálni, mert már gyerekkoromban megtanultam, hogy nagyon egészséges és jót tesz a bokának, a szalagoknak, izmoknak. Ha az ember mezítláb jár, akár homokon, akár köveken, edződik a lába. Egyetlen félelmem volt, hogy esetleg üvegszilánk vagy valami megsérti a talpunkat. Szerencsére nem volt semmi gond, nagyon jól éreztem magam.” – mondta Horváth Éva, az RTL Klub műsorvezetője, aki rendszeresen fut és célja, hogy ősszel teljesíteni tudja a félmaratont.

Peller Mariann és Zimány Linda is szívesen lazított Siófokon, ahol a rövidke futás után még a rendezvény Stílus-sarkát is tesztelte a két híresség.

„Siófok a szívem csücske. Itt nyertem meg a Miss Balatont és tavaly a Cool TV-vel nagyon sokat forgattunk itt. Szeretek bulizni és pihenni is a Balaton partján. Amikor csak tehetem és jó az idő, a hétvégét biztosan Siófokon töltöm a barátaimmal, rengeteg jó élmény köt ide.” – árulta el Zimány Linda.

Akinek nem volt elég a futás, hulahoppversenyen bizonyíthatta, hogy nem csak a lába, hanem a dereka és a csípője is jól mozog.

A programra kilátogató hölgyek a női magazin stylist-jaitól stílustanácsokat kérhettek, és az Imedeen segítségével bőrteszt és szépség-tanácsadás fogadta a vendégeket. Sok olyan résztvevő is akadt, aki az esti partira csináltatott sminket a szakemberekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!