Púder Nélkül

2012.03.10. 01:06

Íme Halle Berry cipőkollekciója!

Halle Berry Berlinben mutatta be cipőkollekcióját. Íme a divatos darabok!

Vas Népe

A "5th Avenue by Halle Berry" elnevezésű kollekció könnyű, nyárias, és elegáns darabjai könnyen elérhetők a nők számára, abszolút megfizethetők.

 

 

Az Oscar-díjas színésznő számára a cipő nem csak egyszerű ruhadarab. "A cipő kifejezi a személyiséget, sok mindent elmond a viselőjéről. Ha a frizura és a cipő rendben van, akkor az egész megjelenésünk rendben van"- mondta Halle Berry.

Halle Berry szerint a jó cipő legyen kényelmes, könnyű viselet. Fontos a divatosság, de legyen megfizethető. Halle Berry kedveli a hétköznapi viseletet, de ezt is fel lehet dobni egyedi részletekkel. A szabás, az anyag, a szín stílusossá és egyedivé tesz egy cipőt.

A színésznő szerint nagyon fontos kiegészítő a cipő. Egy rövid sorthoz és egy laza, csíkos pólóhoz jól passzol például a laza, háncsfonatos, éktalpú peeptoe. A hosszú szoknyás, fodros ruhás etho-stílus kedvelőinek ajánljuk a laza virágos bőrszandálokat.

 

 

És ha megvan a cipő, jöhet hozzá egy táska is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!