Púder Nélkül

2011.10.14. 12:09

Jáksó Laci: Tényleg ez a lány az én párom!

Mit főzöl vacsorára? Mikor érsz haza? Vettél tejet? Ilyen és ehhez hasonló bolondos kérdésekkel hívogat már fél éve egy rejtélyes hölgyet műsorában Jáksó László. A hallgatók már megszokták a rádiós őrült telefonjait, így kevesen gondolták volna, hogy a lány tényleg a műsorvezető barátnője és gyakorlatilag a fülük hallatára élték párkapcsolatukat

Vas Népe

Lehullt a lepel, Jáksó László valóban a barátnőjével beszéli meg adásban estéről-estére, mi legyen a vacsora! A Class FM esti műsorában a legnagyobb slágerek mellett eszement szignálok hangzanak el, gyakoriak a furcsa témákkal előálló vagy éppen dalolászó betelefonálók, de Lacit sem kell félteni, ha poénkodásról van szó. Így sokan azt hihették, csupán álhívásokról van szó, amikor a műsorvezető egy lánnyal beszélte meg privát életének részleteit a Jáksó Top 20 adásaiban - írja a Redlemon.

„Nem tudatosan alakítottuk így a történetet. Egyszerűen csak jött, hogy nekem fel kell hívnom őt, aztán rendszeressé váltak ezek a kis telefonok. Immáron fél éve hívogatom a legegyszerűbb kérdésekkel, mint például, hogy melyikünk ér haza előbb, ki menjen boltba. Még viccelődni is szoktunk, hogy jajj, meg ne hallja ezeket valaki, még megírják a bulvárlapok!” – árulta el nevetve a műsorvezető, aki még az éteren kívül nem mutatkozott együtt kedvesével, így csak a rádióhallgatók ismerhetik annak a hölgynek a hangját, aki rabul ejtette Laci szívét.

„Persze tudtuk, hogy mindenki viccnek gondolja majd, mi is poénkodósra vettük a figurát. Jó dili, hogy halálosan igazat mondasz és közben a kutya nem hisz neked. De most elárulom, tényleg ez a lány az én párom!” – tette hozzá a rádiós.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!